Efter fire dejlige dage afsluttede vi med en lille frokost hvor vi "ordenede" hele verdensituationen, og fremkom med en masse gode forslag til kommende arrangementer ( opera i Oslo, rundrejse i Baltikum , rejse til USA og andre "trivialiteter")

25 Aktiver havde en kanon god "Mini-sommerhøjskole" med en over alle forventninger god underviser Martin Pasgaard-Westerman.

Martin angreb tavlen og fortalte super godt om Kant, Hegel,Karl Marx,Søren Kierkegaard,Nietzsche mm.

Lokalerne var perfekte og vejret var godt

selv frokostpauserne var en oplevelse

Det forlyder at det er længe siden at vi har fået så meget lærdom ind på så kort tid

 enkelte af Aktiverne kunne bare ikke få nok så de fortsatte til Nytorv hvor der var operafestival med La Boheme.

Se flere billeder fra "højskolen" tryk her

Kærlig hilsen fra køkkenhjælpen

Mini-Sommerhøjskole-kursus omkring de store filosoffers (Kant, Hegel,Karl Marx,Søren Kierkegaard,Nietzsche)  syn på de spørgsmål som er gundlæggende for os alle:

- er der en meningen med livet?

- findes der en gud?

- er der en sjæl?

- tænker vi rationelt?

- hvad er fornuft?

- bliver vi lykkeligere af højre velstand?

- osv, osv

- andre filosoffers standpunkter vil blive summarisk belyst. 

Forelæser . Martin Pasgaard-Westerman, Mag. Art. og doktorand (Ph.D) Technische Universität, Berlin. Martrin har 11/5 afholdt et blændende foredrag for os ,Aktiverne, se anmeldelse af  Kant

Tid. I uge 30 hver dag mandag  t.o.m. torsdag fra 10.00 til 14.00

Sted. Kulturstalden , Onkel Dannys Plads, ved Halmtorvet 13 C

Pris. 500 kr

Antal deltagere maximum 30 

Detaljeret tidsplan.  ca 45 min undervisning, 10 min pause, 45 min undervisning/debat, 30 min pause,45 min undervisning,10 min pause, 45 min undervisning/debat.

Skulle enkelte efter dagens "hjerneoptankning" have lyst til eftersnak så har vi lokalerne frem til 17.00 og da vi har tilgang til køkken kan vi forsøge at være kollektivt kreative.

Da stedet ligger lige i smørhullet af København kunne det måske efterfølgende udvikle sig til en aftenstur i Tivoli eller Jazz på Det Hvide Lam eller ????

Skulle der være stemning for det kan vi sidste dag holde sammenskuds-afslutningskalas på højt filosofisk niveau i lokalerne, uhøvisk tale kan undtagelsesvis tillades under afslutningskalaset.

Meld jer til NU,og jeg mener nu lige når du har læst dette, via www.aktiverne.dk eller direkte til mig , så jeg kan planlægge.

Betaling skal ske 1/7 på Aktiverns konto Reg 3434 Kontonummer 3434543223